bikini

Bikini

ΜΠΙΚΙΝΙ
ΓΡΑΜΜΗ BIKINI
ΓΛΟΥΤΟΣ

body

Body

ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΣΗ
ΚΟΙΛΙΑ ΠΛΑΤΗ
ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΑΥΧΕΝΑΣ
arms

Arms

ΧΕΡΙΑ
ΜΑΣΧΑΛΕΣ
ΩΜΟΙ

face

Face

ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑ
ΠΗΓΟΥΝΙ ΜΕΣΟΦΡΥΟ
ΠΑΡΕΙΕΣ ΜΕΤΩΠΟ
ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ ΛΑΙΜΟΣ
legs

Legs

ΠΟΔΙΑ
ΜΗΡΟΙ
ΓΑΜΠΕΣ

men

Men

ΓΕΝΕΙΑΔΑ ΛΑΙΜΟΣ
ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΙΑ
ΜΕΣΟΦΡΥΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ arrow

ΠΟΔΙΑ FULL 90€
ΓΑΜΠΕΣ 45€
ΧΕΡΙΑ 40€ – 45€
ΜΑΣΧΑΛΕΣ 20€
ΓΡΑΜΜΗ ΚΟΙΛΙΑΣ 15€
ΘΗΛΕΣ 10€
ΠΡΟΣΩΠΟ FULL 25€
ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ 10€
ΜΗΡΟΙ 45€
ΓΛΟΥΤΟΙ 20€ – 30€
ΚΟΙΛΙΑ 20€ – 30€
ΜΠΙΚΙΝΙ FULL 30€

*οι τιμές αφορούν γυναικείες περιοχές, για αντρικό τιμοκατάλογο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

*συμπεριλαμβάνεται ένας δωρεάν επανέλεγχος

ΤΑ 7 ΚΟΙΝΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ LASER  arrow

 • 1
 • ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η κάθε τρίχα πάνω στο σώμα μας έχει έναν κύκλο ανάπτυξης με τρεις φάσεις. Την αναγενή (φάση ανάπτυξης), την τελογενή (φάση «ανάπαυσης») και την καταγενή (φάση μετάπτωσης). Είναι πιθανό κάθε σκέλος των τριχών να βρίσκονται σε διαφορετικό στάδιο ανάπτυξης ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το Laser θα καταστρέψει τον θύλακα μόνο κατά την αναγενή φάση, γι αυτό και είναι ζωτικής σημασίας για τους ασθενείς να κάνουν πολλαπλές συνεδρίες, αυτό διασφαλίζει ότι κάθε θύλακας στην περιοχή θεραπείας που στοχεύουμε, θα καταστραφεί. Ο χρόνος που χρειάζεται από μία συνεδρία στην επόμενη, είναι συνήθως 6 εβδομάδες, τόσος δηλαδή όσο και ο χρόνος που χρειάζεται να ξανά αναπτυχθεί η τρίχα από τον καμένο θύλακα. Για τα βέλτιστα αποτελέσματα χρειάζονται συνήθως 8 με 10 συνεδρίες.

 • 2
 • ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΕΙΤΕ

Είναι μια προετοιμασία από τις πλέον απαραίτητες, που πρέπει να γίνουν πριν πάτε σε ένα ινστιτούτο για να κάνετε την συνεδρία σας…. Γιατί όμως;;; Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή! Οποιαδήποτε τρίχα παραπάνω του ενός χιλιοστού μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση ή και κάψιμο στο δέρμα σας! Είναι σημαντικό να ξυρίζεστε εκ των προτέρων, αλλά προσοχή, όχι με κερί ή λαβίδα. Όταν χρησιμοποιείτε κερί ή λαβίδα, τραβάτε το θύλακα της τρίχας κάτω από το δέρμα και έτσι το Laser δεν μπορεί να τον κάψει, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει πλέον!

 • 3
 • ΔΕΝ ΑΠΟΦΥΓΑΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Επειδή η αποτρίχωση με την μέθοδο του Laser χρησιμοποιεί φως εστιασμένο μεγάλης έντασης για να κάψει τους θύλακες, η πρόσφατη έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει υπερχρωματισμό, ουλές ή και κάψιμο. Φροντίστε να αποφύγετε τον ήλιο για δύο εβδομάδες πριν και μετά την θεραπεία. Μόλις βγείτε στον ήλιο, φροντίστε να φοράτε αντηλιακό με τουλάχιστον 30άρι δείκτη προστασίας. Με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσετε το δέρμα σας ασφαλές από τη μελάγχρωση.

 • 4
 • ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗ LASER

Γνωρίζατε ότι ορισμένα φάρμακα μπορούν να προκαλέσουν υπερχρωματισμό; Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να ανατρέξετε και να αναφέρετε την λίστα των φαρμάκων σας στον χειριστή. Ένα σοβαρό και αξιόπιστο κέντρο αισθητικής θα σας ρωτήσει ούτως η άλλως για το αν κάνατε ή κάνετε κάποια θεραπεία φαρμάκων. Ορισμένα φάρμακα που θεραπεύουν τον ακανόνιστο καρδιακό παλμό (αρρυθμίες), τα αντιβιοτικά και τα ανθελονοσιακά φάρμακα μπορούν να προκαλέσουν υπερχρωματισμό.

 • 5
 • ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Εάν κάνετε θεραπεία αποτρίχωσης με laser στο πρόσωπό σας, είναι σημαντικό να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας εκ των προτέρων. Η διατήρηση του μακιγιάζ σας μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα ή να δημιουργήσει μακροχρόνιες σκοτεινές κηλίδες. Επίσης φροντίστε να αποφύγετε να φοράτε άρωμα. Το αλκοόλ των αρωμάτων ερεθίζει το δέρμα.

 • 6
 • ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ενώ η αποτρίχωση με Laser είναι μη επεμβατική και δεν απαιτεί ουσιαστικό χρόνο αποθεραπείας, παρόλα αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε μετά την θεραπεία. Εκτός από την χρήση αντηλιακού, που αναφέρθηκε παραπάνω, θα πρέπει επίσης να αποφύγετε ντους με καυτό νερό, υδρομασάζ, ατμόλουτρα και γενικά οτιδήποτε προσδίδει επιπλέον θερμότητα στο ήδη ερεθισμένο και ευαίσθητο από την θεραπεία δέρμα σας.

 • 7
 • ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Είναι αντιληπτό πως με τόσα πολλά κέντρα αισθητικής που υπάρχουν πλέον, μπορεί να σας δημιουργηθεί σύγχυση για το πιο κέντρο πρέπει να διαλέξετε για την θεραπεία σας. Εμείς σας συνιστούμε να μιλήσετε με πελάτισσες που ήδη επισκέπτονται το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής, έτσι ώστε να σας προτρέψει ή αποτρέψει να προγραμματίσετε το πρώτο σας ραντεβού. Μην διστάζετε να ρωτάτε ποια μάρκα Laser χρησιμοποιείται και κάντε την δική σας έρευνα, βεβαιώνοντας έτσι από το διαδίκτυο ότι είναι κλινικά αποδεδειγμένο, ασφαλές και κατασκευασμένο από εταιρία υψηλού προφίλ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ arrow

Το μηχάνημα που χρησιμοποιούμε είναι Αλεξανδρίτης τελευταίας γενιάς, από την εταιρία Lutronic, (Clarity ||), που συνοδεύεται και από ένα ακόμα μηχάνημα που βγάζει κρύο αέρα σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής, καθιστώντας τη διαδικασία σχετικά ανώδυνη.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι μια μόνιμη αραίωση της τριχοφυΐας κατά 80-90 % περίπου. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα σύνολο 8-10 κύριων συνεδριών, εφόσον αυτές γίνουν στα σωστά χρονικά διαστήματα-με συνέπεια, και δεν υπάρχει κάποιο αρρύθμιστο ορμονικό θέμα που να επηρεάζει. Φυσικά, πάντα εξαρτάται από την ποιότητα της τρίχας, τον τύπο του δέρματος κλπ. Πιο συγκεκριμένα, όσο πιο λευκό είναι το δέρμα και πιο σκουρόχρωμη η τρίχα, τόσο το καλύτερο για τον Αλεξανδρίτη. Έτσι, υπάρχουν άνθρωποι που χρειάστηκαν μόλις 6 συνεδρίες για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, και άλλοι χρειάστηκαν και τις 10.

Σχετικά με τη συχνότητα των εφαρμογών, οι συνεδρίες αρχικά γίνονται ανά 1,5 μήνα περίπου, που ξεκινάει να βγαίνει και η τρίχα, ενώ με την πάροδο των εφαρμογών, η τρίχα αποδυναμώνεται, αργεί να κάνει τη επανεμφάνισή της, κι έτσι ανοίγει και το διάστημα μεταξύ των συνεδριών, και γίνονται πολύ πιο αραιά. Φθάνουμε τελικά στη φάση της συντήρησης, όπου οι εφαρμογές 2-3 φορές το χρόνο, ώστε να διατηρήσετε το αποτέλεσμα και στα σημεία καθαρά. Γίνεται εφαρμογή ουσιαστικά στο 10-20 % της αρχικής σας τριχοφυΐας.

Να αναφέρουμε ότι ο επανέλεγχος είναι μια δωρεάν διαδικασία η οποία συχνά δεν είναι και απολύτως απαραίτητη.

Στόχος του επανέλεγχου είναι να εντοπιστούν οι πιθανές νεοφυείς τρίχες που δε χτυπήθηκαν στην κύρια συνεδρία (μιας που ο κύκλος ανάπτυξης των τριχών δεν είναι ίδιος για όλες τις τρίχες, και κάποιες μπορεί να μην είχαν φυτρώσει στην κύρια συνεδρία, αλλά να εμφανίστηκαν λίγες μέρες αργότερα).

Σε περίπτωση που είχαν φυτρώσει όλες οι τρίχες στην κύρια συνεδρία και δεν περιμέναμε νέες, τότε ο επανέλεγχος μπορεί και να παραλειφθεί.

Ο επανέλεγχος γίνεται αυστηρά 14-20 μέρες μετά την κύρια συνεδρία, ώστε να υπάρχει και συντονισμός στον κύκλο εμφάνισης των τριχών και άρα ομοιομορφία στην περιοχή. Από τις 20 μέρες και μετά, διαταράσσεται η σειρά της θεραπείας, γι αυτό και είναι προτιμότερο να μην γίνει καθόλου.

Με βάση τα παραπάνω καταλαβαίνουμε πως το 99% της θεραπείας λαμβάνει χώρα στην κύρια συνεδρία και τον επανέλεγχο να μας φέρνει στο απόλυτο.

Το πρόσωπο είναι από τις πιο δύσκολες περιοχές και θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά ποιες περιοχές του προσώπου πρέπει να χτυπήσουμε και ποιες όχι.

Για το πρόσωπο που αποτελεί μια ορμονο-εξαρτώμενη περιοχή, είναι αδύνατον να προβλεφθεί ο ακριβής αριθμός συνεδριών που θα χρειαστούν. Αποτελέσματα θα δούμε σίγουρα με αραίωση και αποδυνάμωση των τριχών, αλλά όλος ο κόπος και το αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί, μπορεί να καταστραφεί με μια ορμόνη που μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες και τελικά να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση

Πολύ σημαντικό επίσης είναι να προσέξουμε εξαρχής τι θα μπούμε στη διαδικασία να χτυπήσουμε, καθώς σε περίπτωση που χτυπηθεί κάποιο χνούδι, ενδέχεται να ενεργοποιηθεί σε κανονική μαύρη τριχοφυΐα. Είναι απαραίτητο λοιπόν να ακολουθούμε τις συμβολές της αισθητικού σε αυτό το ζήτημα, για να αποφύγουμε έτσι δυσάρεστα αποτελέσματα.

Εφαρμογές μπορεί να κάνει άφοβα και μια έγκυος από τον 3ο μήνα κύησης κι έπειτα, αρκεί να υπάρχει γραπτή έγκριση από το γυναικολόγο που παρακολουθεί την εγκυμοσύνη. Το laser δεν μπορεί να φτάσει σε τόσο βαθιά στρώματα ώστε να επηρεάσει το έμβρυο. Ωστόσο αποφεύγονται οι εφαρμογές σε μπικίνι και κοιλιά.

Εφόσον έχει ξεκινήσει η έμμηνος ρήση, οι ορμόνες έχουν αρχίσει να σταθεροποιούνται, οπότε μπορούν να γίνουν κανονικά εφαρμογές laser.

Εφαρμογές laser γίνονται άφοβα και τους καλοκαιρινούς μήνες, σε περιοχές που προστατεύονται από τον ήλιο και δε μαυρίζουν, όπως είναι το μπικίνι, οι μασχάλες κλπ. Laser ωστόσο μπορεί να γίνει κανονικά και σε περιοχές που εκτίθενται στον ήλιο, όπως είναι τα πόδια, τα χέρια, αρκεί να μην υπάρχει κάποιο έντονο μαύρισμα. Σε κάθε περίπτωση η αισθητικός θα σας καθοδηγήσει για το αν μπορεί να εφαρμοστεί laser στην εκάστοτε περιοχή με βάση την εικόνα.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα ως προς το νερό. Ωστόσο, σίγουρα τις πρώτες μέρες θα πρέπει να αποφευχθεί ο ήλιος καθώς και η έκθεση σε αυτόν όσο καιρό γίνονται εφαρμογές laser.

Σε αναγκαστική περίπτωση έκθεσης στον ήλιο, θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται χρήση κάποιου αντιηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας, το οποίο και θα πρέπει να ανανεώνεται το λιγότερο κάθε 2 ώρες.

Ιδανικά θέλουμε σκιερά μέρη, ακόμα και κάλυψη των περιοχών που έχουν αποτριχωθεί με τη μέθοδο Laser, με κάποιο ύφασμα.

Μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε υπηρεσία μας, προπληρώνοντας την μέσω μιας δωροκάρτας. Η δωροκάρτα μπορεί να αφορά μία ή και περισσότερες περιοχές, μεμονωμένες συνεδρίες αλλά και πακέτα.

Η εξαργύρωση της δωροκάρτας, θα πρέπει να γίνει μέσα σε ένα εξάμηνο. Σε περίπτωση που πρόκειται για πακέτο συνεδριών, οι συνεδρίες που θα ακολουθήσουν την 1η συνεδρία, δεν έχουν χρονικό περιορισμό στη διεκπεραίωσή τους.

Για να προχωρήσουμε σε εφαρμογές laser θα πρέπει να υπάρχει μια απόσταση τουλάχιστον 2 εβδομάδων από την τελευταία φορά που έγινε solarium, εφόσον πρόκειται για περιοχή που εκτέθηκε στο solarium. Εάν πρόκειται για περιοχή που καλύφθηκε και δεν εκτέθηκε στο solarium τότε δεν υπάρχει θέμα.

Κάτι τέτοιο είναι απολύτως φυσιολογικό, ειδικά κατά τις πρώτες συνεδρίες που και οι τρίχες είναι αρκετά σκληρές. Αυτή η σκληρότητα των τριχών, έχει σαν αποτέλεσμα, ναι μεν να καίγεται και να πέφτει η τρίχα κατά την εφαρμογή, αλλά να αφήνει πάνω στο δέρμα ένα καμένο μαυράκι. Αυτό είναι η καμένη ρίζα της τρίχας, η οποία θέλει αρκετό χρόνο για να πέσει. Αυτό συνήθως γίνεται κοντά στο επαναληπτικό αλλά πολλές φορές παραμένουν μαυράκια ακόμα και μετά το πέρας του επαναληπτικού.

Με μία σωστή και επαναλαμβανόμενη απολέπιση/scrub, θα υπάρξει αποτελεσματική απομάκρυνση των καμένων τριχών.

Γενικά εντελώς απαλή και λεία, θα είναι η περιοχή από τη 2η-3η συνεδρία κι έπειτα, που θα έχουν αποδυναμωθεί οι τρίχες.

Ο αλεξανδρίτης αναγνωρίζει τη μελανίνη της τρίχας μέσα από το μαύρο χρώμα. Δε μπορεί να ξεχωρίσει τη μαύρη τρίχα από το μαύρο δέρμα οπότε αποφεύγεται η εφαρμογή σε τέτοιους φωτότυπους, καθώς δε θα μπορέσουν να χτυπηθούν οι τρίχες με μια δυνατή, καλή ένταση.

Ο Αλεξανδρίτης, συνοδεύεται από ένα ακόμα μηχάνημα, το ψυκτικό μας, που βγάζει κρύο αέρα σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής, καθιστώντας τη διαδικασία σχετικά ανώδυνη.

laser-experts-pink